Ritel

Uiteenlopende doelgroepen en een variƫrend, snel veranderend aanbod. Ritel werkt dagelijks aan het beste aanbod voor haar klanten. Een combinatie van een telefoonabonnement, toestel en provider. Hoe krijgt de juiste doelgroep het perfect passende aanbod en hoe wordt dit aansprekend gecommuniceerd?

Ritel

Uiteenlopende doelgroepen en een variërend, snel veranderend aanbod. Ritel werkt dagelijks aan het beste aanbod voor haar klanten. Een combinatie van een telefoonabonnement, toestel en provider. Hoe krijgt de juiste doelgroep het perfect passende aanbod en hoe wordt dit aansprekend gecommuniceerd?

LMG ondersteunde met het analyseren van de verkoopdata per leeftijdsgroep en woonplaats. Zo wordt het ideale aanbod samengesteld. Voor de leeftijdsgroepen is een unieke communicatiestijl met kleurenvoorkeur en tone of voice ontwikkeld die past bij het karakter van de doelgroep.

Dit aanbod en deze stijlkeuzes worden verder ontwikkeld in social media campagnes om zo de omzet in de lokale winkels en van de webshop te verhogen.

Lees meer...

Ritel
Ritel
Ritel

Volg ons op Instagram