SVRZ

Mensen hebben elkaar nodig. Zeker als zij afhankelijk zijn van zorg en aandacht. De coronamaatregelen hebben een grote impact op zorginstellingen en het dagelijks leven van de bewoners en hun familieleden.

SVRZ

Mensen hebben elkaar nodig, vooral wanneer ze afhankelijk zijn van zorg en aandacht. De coronamaatregelen hebben een enorme impact gehad op zorginstellingen en het dagelijks leven van bewoners en hun familieleden.

Veilig bezoek met het e-ticketsysteem

SVRZ doet er alles aan om mensen op een veilige manier met elkaar te verbinden. Het e-ticketsysteem van LMG biedt de mogelijkheid om bezoeken van familie en vrienden te plannen en te structureren. Als reclamebureau in Zeeland heeft LMG dit systeem ontwikkeld en beschikbaar gesteld in samenwerking met SVRZ, een Zeeuwse zorgorganisatie. In het e-ticketsysteem kunnen bezoekers zich registreren, waardoor hun gegevens direct beschikbaar zijn in geval van contactonderzoek. Door te werken met tijdslots kunnen bezoektijden worden gepland, waardoor de veiligheid van iedereen wordt gewaarborgd.

Deze oplossing geeft partners, kinderen en vrienden de mogelijkheid om hun familielid of kennis in een zorginstelling van SVRZ te bezoeken en zo sociale contacten te onderhouden. Als online reclamebureau en grafisch bureau zijn we erkentelijk dat we op deze manier kunnen bijdragen aan de Zeeuwse samenleving en SVRZ kunnen ondersteunen in hun belangrijke werk.

svrz.eticketsysteem.nl

Lees meer...

SVRZ
SVRZ

Volg ons op Instagram